Aluminis SC a Suècia!

suecia3.jpg

Aluminis SC, més internacional que mai. La nostra aventura a Suècia ens ha tingut molt ocupats però ja tornem a ser aquí per explicar-vos les últimes novetats. Es tracta d'un ressort al país escandinau, un projecte fet a mida i amb el que han comptat amb Aluminis SC.
El tracte proper de la nostra companyia i el fet de comptar amb un taller on fabriquem les peces de fusteria avançada han sigut determinants en aquest projecte. Tanmateix, el principal protagonista ha sigut el vidre, el material que s'ha utilitzat en els diferents tancaments. Els tancaments de vidre són clau en aquest ressort ubicat al bell mig de la natura, ja que faciliten el diàleg entre l'interior i l'exterior, permet aprofitar l'energia solar i dóna una sensació de confort única. 

Cristian Pérez